Tuesday, March 16, 2010

Spring SAL ~ Completed

Akhirnya siap jugak kannn... mlm tadi dah siap jahit dah. Sampai sakit2 la belakang badan aku nih. Baring jap, alih2 tertidur.. hahahahaaa... So pagi ni je la aku update. Lega rasanya dah siap, boleh la aku rehat jap. Betulkan balik tulang belakang yg rasanya mcm nak patah ni.. heheheheee..

Utk semua SAL Sisters, see you guys in "Summer".....


Tgh tunggu kering..

11 comments:

nisa said...

Yeyyy!!! Dah siap dahh!!!! Leh kita start projek kita nanti...
Alynn jahit guna kain berapa ct ye?

shima said...

alynn tahniah ya,
nanti amik award kat rumah shima ok..

Yati said...

Tahniah ALynn, dah siap!
Terer aaa, laju jahit. :D

Salmi said...

Salaaam alynnn..congratss...akak lum dan sentuh cik oriental lagi..insyallah next week kot..tis week tengah dating ngan cik life is fragile tuu..hihihi

ALynn said...

K.Nisa : sy guna 14ct.. x larat la nak guna 16/18ct

K.Shima : Ada award ka?? wokes, nanti sy pi amek naaa..

Yati : guna enjin turbo.. muahahahaaa..

K.Salmi : sama la.. sy pon x usik2 lg cik oriental tu.. bz buat umah.. hehehehee..

Redcomel said...

mak aih..cantek nya..;).

linda said...

cantik awak punye xs..jeles i..dah frame ke

ALynn said...

Red : mekaceh.. mekaceh... takme try buat kaa??

Linda : Hi Linda.. Thanks.. Belum frame lagi.. Tunggu bonus kot.. hehehehe

mkys2007 said...

Sori nk tnye...knp ada pic tgh tunggu kering tu? Akak bsuh ker?

amani said...

cantiknyeee

Admie Shuhada said...

hi semua...saya baru nak berjinak2 dengan xs ni...dulu masa sekolah rendah je minat dan ada masa...hehehhe...hope blh dpt banyak ilmu fr blog ni tentang xs :-)