Monday, January 25, 2010

Stitch ALong Oriental Splendor

Another SAL.. another WIP... walla.. byknya WIP!! Boleh siap ke ni.. hahhahahaaa.. Kali ni SAL between aku ngan K.Salmi. Actually dah lama aku beli kit ni, somewhere masa Raya Puasa last year. Hajat nak buat (hajat je la...) tp takde masa (alasan...). But since K.Salmi pun ada kit ni, so aku suggest kat dia buat sama2. At least we can motivate each other to complete this beautiful design..

Very simple rule as it just between me and K.Salmi - update our progress every 2 weeks. Sama mcm Spring SAL jugak. But, yg mencabar ialah ada DATELINE!! K.Salmi suggest by end of June. Kalau tak 100% complete pun, at least 60-70%. Just wait and see how the progress..


SAL ni start today, tapi aku belum start stitching apa2 lagi. Just sorting these colourful threads....

5 comments:

DiahRothman said...

Alynn, ni lagi sakan ni.... lawa sangat....! Happy stitching!

Yati said...

Hmmm... ni mesti nak siap dah Spring SAL ni, sebab amik lagi satu projek. Selamat menjahit, Alynn...!

Gee said...

salam alynn,

salam ziarah dan salam perkenalan dr kak gee at my little persona.
cantik sgt design tu. hati ni bagai dilambai2 untuk jahit cstitch semula. dah bertahun akak tinggalkan menjahit cs. maklum lah dah semakin tua dan nak tgk kotak yg kecil2..tu..

ALynn said...

KDee : cantik kan?? tq..

Yati : Spring SAL tu belum siap lg, tp tgn dah gatai nak buat yg lain.. ahaks...

KGee : Salam kenal jugak.. meh la berXS sesama.. buat pattern kecik2 pon takpe...

cik eeka said...

sis, lawanye corak nih .. sis ade jual x ? sy bruje nk bjinaak2 lam cross stitch nih .. lw sis ade jual corak nih, tlong emaik yer fatinrabikha@yahoo.com :)