Wednesday, January 6, 2010

Unofficial SAL

Lama dah tak jenguk blog ku ini... mintak sorry ye kengkawan... phone line kat umah ada problem, to internet pun takleh nak access.. tension yg teramat... now ok already.

Photo SAL ni bukan aku yg empunya nye yee.. Ni K.Nisa punya.. diam2 je K.Nisa men'join'kan diri.. K.Nisa is my friend from Semenyih, Selangor. Since dia takde blog, so aku dgn sukacitanya menepek SAL beliau kat sini... Byk tu.. dah buat tu.... Diam2 je K.Nisa ni taw..... jenuh nak kejor K.Nisa ngan K.Shima ni... Macamana ni Yati? Kena kerja keras ni...hahahahahaaa..


Nota kaki : K.Shima & Yati.. officially, K.Nisa join kita ber'SAL' ni ekkkk... takde hal kan? Utk K.Nisa lak, nanti amik gambor ekkk, pastu email kat sy naaaa....

10 comments:

Salmi said...

wahhh cantik kan cottage nie..gigih sungguh menjahit bumbung yang complicated nak menukar benang tu..corak yang detailed..selamat menjahit to Nisa and Alyn too :-)

shima said...

alynn,
no prob... lagi ramai lagi best.. baru meriah...dah siap boleh snap tengok pulak pattern frame yang masing2 pilih.... ingatkan alynn punya tak sabo nak update... he he

BalkisMR said...

wah. cantek nye.. teringin plak nak jaet gamba umah. walopon umah sendiri tak mcm tu.

ALynn said...

K.Salmi : Ikutkan mmg x sanggup nak tukar2 benang tu.. boleh muntah hijau lar... hahahahaha

K.Shima : Sy punya x sambung2 lg la kak since last update ari tu.. bz sokmo....

Balkis : Jaet la... asek bunge2 je.. tukar mood pulak..

shima said...

alynn,
kalau muntah hijau lagi senang tepek je kat pokok tu tak yah jahit dah... he he he

Redcomel said...

alyn, mmg sgt cantik. Sungguh tiggi tahap kesabaran mu...

Yati said...

wah, tambah member, the more, the merrier. Laju Kak Nisa jahit.
ALynn, malunya nak cakap. Yati tak pegang pun projek SAL kita ni sejak sekolah buka. Sibuk & letih. Pulak tu, ada order customer nak siapkan. Tapi Yati akan cari masa buat.

ALynn said...

K.Shima : kalo tepek kat pokok tu, kompem sy x sambung jaet dah.. ahahahaha

Red : kadang2 tu kantoi gak sabar tu.. hehehehehee

Yati : MMg laju Yati.. silap haribulan sis2 kita ni yg siap dulu.. sama la yati wehhh.. sy pon xjenguk lg SAL kita tu.. bz la bulan ni..

Nisa said...

Laa... betulke you all dah tak sambung SAL ni? Malu lah akak... Kang akak habih dulu...hehe
Akak dah wat dah blog akak sendiri Alynn, nanti akak nak soh Alynn rasmikan, ok?

ALynn said...

K.Nisa..

Kitorg buat lg SAL tu.. just progress je yg slow.. biasa la awal tahun ni.. byk projek. yg sorg ni bz ngan xchange la.. stitcherhood la...yg sorang tu ngan photo stitch.. yg sorg lg tu bz ngan pinggan mangguk periuk belangan dia.. wakakakakaaa

bg arrr addie blog akak.. x sabor nak rasmikan dah ni.. hehehehee