Friday, January 15, 2010

Spring SAL ~ Update05

Hari ni, satu hari dari pagi sampai la pukul 6pm td, aku update SAL.. So, ni je la yg sempat aku buat. Ok la tu kan, dari tak buat apa2 langsung. Aku still buzy lagi ngan Stitcherhood. Pastu ada Valentine Exchange nak disiapkan. Due date dah dekat.. benda alahnye tak siap2 lagi.. ada yg beli kat kedai je ni kang...

Oh ye.. K.Nisa dah ada blog sendiri... so silalah g jenguk umah beliau ye. Byk khazanah2 yg boleh buat korang jeles ok...

4 comments:

shima said...

alynn,
oklah tu... at least dah nampak cottagenya,,, nak travel lagi, valentine lagi...fuyooo ... bagus tu ... taklah boring sangat kan ngadap pattern sama je...;)

Yati said...

Wah, banyak projek ALynn. ^_^

Nisa said...

Ish ish.. aktifnya cik Alynn sorang ni... Yang penting SAL tetap jalan.. u go girl...

ALynn said...

K.Shima, Yati, K.Nisa : Sj mem'bz'kan diri.. hahahahaa.. tp rasa mcm dah terlebih bz dah.. huhuhuhuuuu