Wednesday, November 11, 2009

Slow Like a Snail

Dah lama rasanya tak update WIP. Malas sungguh, nak amik gambar, nak pilih lak yg the best, pastu nak edit lagi.. asyik tertangguh jek.. Tapi semalam aku tetiba lak rajin.. punya la semangat nak update, tapi card reader aku pulak hilang entah ke mana. Bikin hilang mood tawwww.. Nak tak nak aku ajak la MrHubby g JJ beli lagi satu. Aku gerenti 2-3 hari lagi mesti card reader yg lama tu keluar dr tempat persembunyiannya!

So, buat sementara (sementara??!) inilah semua WIP aku.. slow like a snail baby!!

Periwinkle Cottage

Life in the Country
Sneak preview: Wedding Sampler - Hubby's colleague

Charles Craft Freebie - Fruits

Ni pulak material utk SAL dgn K.Shima ngan Yati... harap2 boleh start dlm 1-2 hari lagi. Aku nak kena siapkan Wedding Sampler tu dulu.. Silap2 malam kang aku dah start jahit muahahahaa... Ucapan khas utk K.Shima & Yati, dah start ke *wink*.. diam2 je kome ni ekkkk...

4 comments:

shima said...

alynn,
terjojol mata k shima tengok pattern tu keciknya kotak dia, sampai sekejap pakai spec sekejap bukak spec... kena antar enlarge le baru boleh start ...

p/s-yg wip tu semua kain linen ke.. cayalah... tabik spring kat alynn

Margaret wong said...

That's many WIP!! Looking forward to seeing the progress. The Periwinkle Cottage looks especially nice!

Reen said...

Akak pun tgh stitch the wedding sampler for my sis's friend. yg periwinkle cottage look nice.

Yati said...

Yap, betul! Periwinkle cottage tu walau pun belum siap, dah nampak cantik dah. Nampak real!
Pasal SAL kita ni, Yati dah start. Baru sikit. Bak kata Kak Shima, pattern dia kecik-kecik sangat. Jadi sangat slow la progress nya. Baru tengok, dah pening. Hik hik...
Cantik-cantik WIP ALynn. Good luck dalam siapkan semua! :)