Tuesday, October 13, 2009

Sunflower Inn

After almost 2 month, i finally did it with success ~ my 2nd design from LHN. But.. i still need to practice on my French Knot. I still not satisfied with it *sigh*....


This time i used Hand Dyed Floss from Crescent Colours and fabric 28ct Evenweave..

8 comments:

Faihah said...

alynn, cantik la..jeles lg ni..ehhh tp kan agk2 tk terbuntang ke mata guna 28 ct evenweave tu?? ari tu sy beli nak try gak..tp bila ngadap fabric tu, jwbnye simpan je la...

Rose said...

cantiknya....LHN is one of my favourites!

ALynn said...

Faihah : Thanks.. hahahahha bukan terbuntang mata jek, nak terkeluar bijik mata pon ada... tu blom lg tersasar hole tu. try la.. beli mahal2 tp x guna, rugi jek..

Rose : toceh..toceh..

shima said...

alynn, memang cantik tapi kalau shima jahit atas kain jenis ni.. memang surrender awal2 lagi.. salute la dengan alynn.. congrates

Doris said...

oh so lovely finish!! the french knot, is always difficult the firsts times or first proyects, you will do perfect with the time,but now,,i see all the knot perfect!.

Margaret wong said...

Oh wow! Another finish. You are fast!! Please bring this piece along to the Bee on the 7th if you can.....I want to admire it in person :)

Qistina's Mama n Abah said...

Hai...exchange link boleh? ..saya follow ye..

saya pun suka tengok hasil kerja-tangan nih..harap2 saya dapat buat satu nanti..

ALynn said...

Boleh saja nak xchange link.. Thks ye..

MW - okie dokie..