Tuesday, October 6, 2009

Framed.....

Lama dah tak update blog nie.. still lagi dlm mood Raya.... ni jek yg sempat.. punya la lama, baru sekarang selamat di'frame'kan.. heheheheee

7 comments:

Doris said...

beautiful framed.

Salmi said...

cantik..cantik..alynn frame kat mana?

nurazimah said...

Cantik Frame..Imah nyer satu pun tak frame lagi..

ALynn said...

Doris : Thanks
K.Salmi : Thanks. Frame kat Jusco je.. hehehhee..
Imah : Thanks. Ada lg yg belum frame la Imah.. buat sket2 dulu.

Yati said...

Beli frame sendiri ke, hantar kedai, Alynn, cross stitch Welcome tu? Cantik border.

ALynn said...

Yati... Frame tu beli kat Jusco je sbb saiz dia idok le beso sgt.. Kalo beso, kompem la anta kedai.. hahahaha. Kebetulan ada frame yg matching ngan design tu... apa lg, rembat je la....

Margaret wong said...

Fabulous framed pieces! You did it yourself??