Tuesday, July 7, 2009

Oh nooo.. , more books??

Petang semalam aku ajak hubby g jenjln. Boring gak asyik dok terperap je kat umah. Seronok giler si Afiqah... So dipendekkan kisah, kitorg singgah la kat MPH. Mcm biasa la... aku kalo keluar mesti singgah kat bookstore... tak kisah la bookstore mana2 pon

At last aku dpt gak buku yg aku idam2kan... Sentiments & Sayings by Joan Elliot.. new version I guess.... I'm really happy.... happy... happy... happy....


I bought this book also..... A lot of techniques and special stitches I can learn and try... agaknya la... *grin*

Last but not least..... Quilt Block.... Mesti korang tak percaya kan... actually aku buat gak quilt/patchwork ni.. just small project. Tu pon tak siap2 lagik.... nanti dah siap aku report kat sini.

1 comments:

Yati said...

Wow.. ntah nape Yati tak pernah jumpa buku-buku ni semua kat MPH Ipoh. Hmmm...?