Monday, June 7, 2010

I'll Go Green

Lama dah tak update.. Sorry friends.. Bz buat menda lain.. ahaks.... Tapi don't worry, i'm still here... Another weekend stitching... bagi minda rileks skit.

Save Our Earth!! enjoy.....

Designer : Claire Crompton
Fabric : 14ct Aida

9 comments:

Ina said...

simple je....nie dari collection buku 'naughty but nice' ke laling?

sararisa said...

hehe..comelnya...

As said...

akak saya nak e-mail boleh sebab nak tanya pasal crosstich sebab saya lebih suka menggunakan e-mail daripada menggunakan blog kerana saya terasa ingin membeli salah satu barang yang akak jual...please ye kak

nizacraft said...

Salam Alynn..... Boleh kita exchange link?

TQ

http://nizacraft.blogspot.com

~niza~

ALynn said...

Ina : Ha'ah.. buku tu la..

Sara : tenkiu

As: boleh je.. nanti tinggalkan email addie.. nanti akak email as ye

Niza : w'salam.. boleh aje. dah add awk jugak

As said...

email : kecik.97@gmail.com

From Hobbies To Biz said...

alynnnn...leh tak share chart green ni? geram la tgk...dok terbayang nak wat beg sebijik ni...tq

aLi + sHa said...

alynn.. sha minat sgt ngan crosstich.. sha nk tanya la klu kita nk crosstich nama kita n husband mcm ana ye.. ada x bl0g atau laman web yg leh watkn kita c0nt0h utk crosstich nama kita tu...

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)