Wednesday, November 25, 2009

Billy's Wedding

Wedding gift ni utk MrHubby's colleague. Actually dia ni kawan aku gak. Aku kenal Nubaili (aka Billy) ni sebelum aku kenal MrHubby. Nak kata matchmaker tu tak la.. dah jodoh kot.... hahahaaa.

Design ni simple je, patut boleh siap sebelum 21 Nov.. tapi disebabkan seisi keluarga kena selsema, semua WIP tergendala termasuk la SAL aku.. Hopefully tokei frame tu boleh siapkan sebelum 27hb ni, hehheehehee 2-3 hari je lagi. 27hb ni Majlis Bertandang, kalo tak sempat frame, nampaknya lepas honeymoon la baru pengantin baru ni dpt present diorang ni...

Ni bukan original design. Aku buat changes sikit... and aku rasa original design lagi cantik.... sila abaikan sepit2 tu, tgh tunggu fabrik tu kering.


Ni original design. Rasa2 yg mana lg ok? Aku pilih yg original design........

2 comments:

Yati said...

Dua-dua sweet, ALynn! :)
Sebelum frame ALynn cuci dulu ke?

ALynn said...

Thanks Yati.. Ha'ah, everytime bila dah siap, mmg sy cuci dulu x kira la kotor ke, x kotor ke... tp ala kadar je, idak le sampai masuk washing machine.. hehehehee