Saturday, June 13, 2009

More magazines!!!

Dah lama tak update magazines yg aku beli.. Just snap sekali je la... tak larat nak snap each magazine.. LOL


5 comments:

Yati said...

Yati pun baca CrossStitcher gak. Boleh tahan banyak collection Alynn ye. :)

ALynn said...

boleh la... takde la byk sgt.. tu pon ada mags yg kena catu.. cut cost... ngeh...ngeh...ngeh..

BalkisMR said...

boleh pinjam cross stitcher 212? :P

balkhis said...

salam alynn..balkhis tengah semangat nak belajar x stitch.. tgh dok jalan dari blog ke blog...so far blog alynn yg plg banyak koleksi buku n mags... ada tak yg nak dilelong? hehehe mana la tau kan..alynn nampak mcm sayang sgt dengan semua koleksi tu..tapi mana tau nasib saya baik, kot kot ada yg nak dijual sbb tak cukup ruang simpanan hehe

ALynn said...

W'salam Balkhis... so far x terpk lak nak jual koleksi2 ni.. sayang woooo...